Dobrodošli dragi gosti!

Konoba Vinotoka

Rezervacija

Možete naručiti za van | Supetar

Zabavna večer s ukusom hrvatskom i mediteranskom hranom – serviramo vam svježe pripremljena jela u autentičnoj atmosferi. Svratite u naš restoran Konoba Vinotoka, koji fascinira originalnim obrocima i pored toga vam nudi ugodan ambijent. Kada je odlično vrijeme, posjetite našu idiličnu terasu. Naše dobro klimatizirane unutarnje prostorije vaš će boravak zasigurno učiniti ugodnim.

Restoran na dobrom mjestu sa svestranim jelovnikom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Poznati smo po našim vrhunskim delikatesama i po našim ukusnim lokalnim proizvodima. Kod nas nudimo raznovrsna jela kao naš posebno ukusni sir uz alkoholnom piću – rado ćemo vam pomoći u odabiru. Poslijepodne mnogi kod nas navrate na božanstvene deserte. Užitak su i kao desert! Uživajte u vašem ručku ili u vašoj večeri u našem restoranu! Nudimo vam i besplatan pristup WiFi-ju kako biste tijekom boravka kod nas mogli surfati na internetu. Za pušače smo uredili zasebni dio.

Dozvolite da vam pomognemo oko vašēg proslava

Ispred restorana nalaze se gratis parkirna mjesta za naše goste. Jednostavno rezervirajte stol kod nas. Rado ćemo vas ugostiti u našim prekrasnim prostorijama. Kod nas je moguće bez problema izvršiti rezervaciju preko našeg obrasca za online rezervacije. Kontaktirati nas možete svakako i preko telefonom na broj +38521630969. Prihvaćamo plaćanje virmanom, Diners Club karticu, Mastercard karticu, VISA karticu, American Express karticu i debitnu karticu. Osim toga, možete platiti i gotovinom. Spremit ćemo vaše obroke i za ponijeti. Naša lokacija stoji vam na raspolaganju i za privatne proslave. Javite se i mi ćemo pronaći odgovarajući termin za vas. Svadba iz snova u luksuznom ambijentu – spremni smo i za velike događaje i rado ćemo vam pomoći oko organizacije vašeg velikog dana. Svakim danom od 12:00 do 00:00 sati tu smo za vas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Ul. Ignjata Joba 6, 21400 Supetar, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+38521630969

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
12:00 – 00:00
Utorak
12:00 – 00:00
Srijeda
12:00 – 00:00
Četvrtak
12:00 – 00:00
Petak
12:00 – 00:00
Subota
12:00 – 00:00
Nedjelja
12:00 – 00:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue